Fredag: Konsert med Maria Toresen og Olaug Mundal kl. 21.00 på Fjordstova Laurdag: Opningsfest på Torget i Mundal. Bokbutikkane er opne til kl.21.00

Fredag: Konsert med Maria Toresen og Olaug Mundal kl. 21.00 på Fjordstova Laurdag: Opningsfest på Torget i Mundal. Bokbutikkane er opne til kl.21.00

Sjølvaste Jonsokaften fyrstkommande fredag arrangerer Bokbyen i Fjærland konsert på Fjordstova med Maria Toresen. Toresen kjem til Fjærland saman med makker og opphaveleg fjærlending Olaug Mundal (piano).

Stavangerbaserte Maria Toresen er ein låtskrivar og musiker frå den vesle idylliske bygda Sandeid, heilt nord i Rogaland. Ho har dei siste to åra bygd seg opp som ein anerkjend soloartist både live og på plate, både på engelsk og norsk.

I november 2015 debuterte Maria med albumet «Birds don`t tell», og bergtok ein fullsett Tou Scene med sin releasekonsert. Hennar sterke vilje og personlegdom blei i Haugesunds avis samamlikna med Susanne Sundfør. Vidare presenterte Stjernepose på P13 ho som ei av Noregs mest spanande nye stemmer. Musikken har blitt spelt på P3, P13, NRK Rogaland og Radio 102.

Maria har spelt mykje live, mellom anna som support for Ida Jenshus, Moddi, og Erlend Ropstad. Ho har vore deltakar på bransjetreffene Sørveiv og 100dagar samt Fjellparkfestivalen, Vikedal Roots & Music Festival og Stavanger Konserthus.

På scenen er det nedstrippa instrumentering, der ho inviterer til ei nær konsertoppleving. Maria dykker ned i duoformatet saman med Olaug Mundal på tangentar, der dei reindyrkar eit ærleg og nyansert uttrykk.Foruten å vere ein vokalist som treff deg i beinmargen akkompagnerer ho seg sjølv med eleganse og gjev assosiasjonar til Joni Mitchell og First Aid Kit.

Inngang kr 100,- (kontant og vipps)

Velkomen!

 

Laurdag er det opningsfest for det nye torget, servicebygget og kaianlegget i Mundal. Les meir om dette her: Opning av Mundal sentrum

Bokbutikkane er opne  kl 10-21, og har gode tilbod på alle sjøfartsbøker.

Send oss ei melding

Har du spørsmål om bøker, Bokbyen eller Fjærland?